2013. október 25., péntek

Celebketrec: Bűbájos angyalkák mesés világa

Amerikában mára már divatikonként jegyzett Cynthia Rowley, vállalkozását még fillérekből indította el 1983-ban. Aztán gondolt egy nagyot és pár hónappal később megszervezte önálló divatbemutatóját a lakásán, ahova akkor még ismeretlenül ugyan, de meghívott mindenkit, akit a divat- és mozivilág akkor jegyzett. Döntése és merészsége beigazolódott. Azóta női ruhakollekciója, annak finoman vibráló színei és könnyed anyaghasználata miatt különös népszerűségnek örvend. Elindította férfi kollekcióját is, boltjai nyíltak meg New Yorkon kívül még Chicagoban, Bostonban, Japánban, Hong Kongban is.
Bevallom, én szeszélyes és egyben légies, különös, de egyben élhető otthonára lettem először figyelmes. A kirívó színek és egyedi minták tökéletes harmóniáját teremtette meg. A falak és függönyök fehérsége pedig visszafogott hátteret ad ennek a vibráló sokszínűségnek. Cynthia Rowley szereti a régiségeket, antik dolgokat, ezért sem véletlen a háttérben pompázó zongora látványa, amelynek különös arany színt kölcsönöztek.
A színek és a minták tökéletes harmóniája valósult itt meg.

Az antik zongorának különös arany színt kölcsönöztek.
Cynthia kreativitását jellemzi még, hogy saját festményeket is készít. Ezek díszítik a kandalló párkányát is. Bárhova fordulunk játékossággal és bujasággal, valami szokatlannal találkozunk, és mindez valahogy mégsem zavaró.
A kéknek ez a finom árnyalata szép hátteret ad ennek a sokszínűségnek.
Sokszínűség, régiség, játékosság ...
Cynthia Rowley
Azt hiszem, a merészség és a sokszínűség talán az étkezőben csúcsosodik ki leginkább. A virágzó fák kicsit gyermeki látványa, a fényes falfelület selymessége és az antik étkező asztal egyvelege különös ragyogással ruházzák fel ezt az enteriőrt. Itt szinte minden azért könyörög, hogy helyet foglaljunk!
A merészség, a szokatlanság, a színkavalkád talán az étkezőben csúcsosodik ki leginkább
Mintha ez az angyalka ihlette volna a látványt!
Házi feladatok
A ház legkontrasztosabb része talán a konyha és a fürdőszoba, a maga fekete-fehér megjelenésével. Ugyan itt is feltűnnek egy-egy szemet gyönyörködtető, szokatlan elemek - mint például a virágzó motívum a konyhában, vagy az egyedi tervezésű inda a fürdőben -, de sokkal visszafogottabbak az eddig látottaktól.

A ház legkontrasztosabb része a konyha ...
... és a fürdő.
A gyerekszoba is viszi tovább az egész otthon üdeségét. Gyakran érzünk kísértést arra, hogy a gyerekszobát élénk színekkel dekoráljuk, ez a helyiség azonban szépen megmutatja, hogy a fehér falak kicsik számára is tökéletesen megfelelőek lehetnek. Tágassá varázsolják a teret, és finom kiegészítői lesznek a színes játékoknak.
A fehér szín egy gyerekszobába is tökéletes választás lehet.


Képek és játékok

Az otthon minden szeglete meglepetést tartogat számunkra.
A teraszon sem csalódunk. Ligetes környezet, buja bokrok, elnyúló medence és színes kárpitozású antik kanapék gondoskodnak hangulatunkról.

Cynthia Rowley otthona jó példa arra, hogy akkor lehetünk mi is sikeresek otthonunk kialakításakor, ha bátran vállaljuk kreativitásunkat, akár a szokatlanhoz való vonzódásunkat, vagy ha felvállaljuk a bennünk rejlő gyermeki énünket. Merjünk merészek lenni!


forrás:www.topcelebrity.com, www.theglow.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése