2013. november 7., csütörtök

Celebketrec: J. Lo háza

 A New York Bronx negyedében született, puerto rico-i felmenőkkel rendelkező Jennifer Lopezről talán a céltudatosság és a maximalizmus juthat elsőként eszünkbe. Már egészen fiatalon tudja, hogy táncos, énekes akar lenni, és ennek is rendel alá mindent. 19 évesen beiratkozik egy new york-i tánciskolába, hamarosan már különböző klubokban lép fel, de nem elégszik meg ennyivel. Szereplőválogatásokra jár, ahol fel is figyelnek rá. Először McHammer "egyetlen" klipjében tűnik fel, majd Janet Jackson táncosa lesz. Felkarolják, kiemelik és hamarosan meg is jelenik első, önálló lemeze, on the 6 néven. Sikert sikerre halmoz, zenéjét a közönség elfogadja és kedveli, egyre több filmben is feltűnik, stílusa és alakja ikonikussá is válik, magánéletének hullámzására pedig szinte mindenki kíváncsi.
Érződik, hogy semmit sem bíz a véletlenre, hogy minden területen a maximumot nyújtja, és hogy egy jól működő gépezetet tart fenn.
Érzéseinket még Marc Anthonyval (volt férj) közös kaliforniai otthona is alátámasztja, ami végtelenül egyszerű és elegáns. Kerüli a gazdagon díszített elemeket, a diszharmonikus színeket, vagy a tolakodó részleteket. A nappaliban a szürke árnyalataival játszik, amelyet csak kevés sötét tónus egészít ki, teremtve ezzel pihentető hangulatot. Ez az egyszerűség ennek az enteriőrnek a titka.
Az egyszerűség és elegancia ennek az enteriőrnek a titka.

Csak kevés sötét tónus jelenik meg, ettől is válik pihentetővé a helyiség.
A monochrome hatás folytatódik az otthon további részein is. A konyha fehér csillogásával kontrasztot alkotó pasztell kék tökéletes atmoszférát teremt. Nekem különösen kedves a kis étkező asztal körüli hangulat, amelynek egyedi csillára megnyeri ennek a helyiségnek a főszerepét.
A fehér csillogásával kontrasztot alkotó pasztell kék tökéletes atmoszférát teret.

Az asztal fölött belógó csillár nyeri meg ennek az enteriőrnek a főszerepét.

Bárhangulat

A hálószoba már a nőiesebb vonalat képviseli, ami a barack pasztell árnyalatában pózol. Itt is az egyszerűség és a finomság uralkodik, amely megteremti a hálószoba könnyed és napsütötte hangulatát. Ez pedig bizonyosan segít ellazulni egy fárasztó turné után.
A pasztell barack teremti meg ennek a hálónak a könnyed, napsütötte hangulatát.


A pasztell színek keveréke időnként émelyítő is lehet, azonban itt a rózsaszínnek egy halványabb, kicsit piszkosabb árnyalatát használták fel. Ennek köszönhetően ez a helyiség üde, légies és nőies lett, amit a vízszerűen lelógó kristályok szépen dekorálnak.
A cukorka színek keveréke időnként émelyítő is lehet, azonban itt a rózsaszínnek egy halványabb, piszkosabb árnyalatát használták fel.

Kecses flamingók és törékeny dekorációk egészítik ki az enteriőr finomságát.

J. Lo stílusa és alakja ikonikussá is vált.
 A pletyka azt tartja, hogy a tervezés befejeztével, J. Lo otthonának klasszikus vonala helyett inkább egy merőben más, modern stílust szeretett volna. Csak remélhetjük, hogy nem ez, a kissé talán nőies, kissé talán egyoldalú otthon vezetett a váláshoz!



forrás: www.topcelebrityhomes.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése